Loading
SEO NAME

Something old & something blue.

At jeg, som typ alle andre jenter på min alder, var og er stor fan av Sex & the City kommer vel ikke som en overraskelse på noen. Jeg, som alle andre (igjen), levde i en liten boble hvor Mr.Big, Vogue, vesker og sko var viktigere enn all mat i hele verden, og hvor venninnegjengen stilte på lik linje med nødvendigheten av vann.

I 2004 gav Carrie sitt «I do» til Mr.Big mens jeg rangla rundt på Tryvann i en shabby russebuss som het Almost Famous. Siden den gang har jeg jo, på en eller annen måte, rukket å bli voksen, men forelskelsen i et par blå sko forsvant aldri helt.

Ok, det er ikke sånn at det er noe helt sånn hellig over dette – jeg hadde egentlig bestemt meg for å gå til alters i et par nude-fargede Louboutins, men da en Instagram-venn plutselig la ut et bilde av de blå yndlingene med påskriften «Selges» kan jeg faktisk ikke noe for at jeg omtrent blindt sendte avsted en direct, og før jeg visste ordet av det sto jeg i en leilighet på Sofienberg med perfeksjon og shoe-gasm godt plassert på føttene. Perfekt på foten, akkurat passe i størrelsen, mye billigere enn å få dem ihjel-tollet og sendt til Norge, og ikke minst – Blå, akkurat som mannen jeg skal gifte meg med.

Hellig kan det altså ikke kalles, men en slags meant to be må jeg vel kunne få lov til å kalle det. Og mens dagene og ukene tikker avsted, nervøsitet blir kjent med spenning, og stress flørter hemningsløst med masse logistikk, tar jeg meg av og til en 5-minutters i walk-in-en. Med min versjon av «something old and something blue,» Manolo Blahnik Hangisi 105 Blue Satin i str.36,5.

OMG, sier jeg bare. OMG.

 

Comments (2)

 • Maria
  apr 13, 2016

  Åh, bryllup! Gled deg. Å gifte meg er det er det fineste jeg har opplevd!

  Svar
  • Celine
   apr 13, 2016

   Tusen takk, Maria 🙂

   Svar

Leave a comment