Loading

Anatomiske hjerter & faux fur.

Jeg visste ikke at hjerter i sølv kunne banke. Det kan de heller ikke, men det føles som om det hopper på brystet mitt når Oliver legger en chubby hånd rundt det anatomiske sølvhjertet mitt mens han desperat forsøker å ape etter meg.

«Anatmske hjæææærte,» hvisker han. Den lille gutten ligner på en kråke som har funnet noe glitrende stæsj i en søppelkasse, og jeg kan med hånden på hjertet si at det føles som smykket mitt banker.

Kaffe blir byttet ut med te hjemme. Ikke fordi jeg ikke elsker kaffe lenger, men fordi jeg allerede har dunket nedpå så mange kopper at hele kroppen min beveger seg selvom jeg sitter stille. Jeg kjøper bøker og planlegger en get-away. Blå bestiller billetter mens jeg gjemmer ansiktet i hendene mine. Ikke fordi jeg ikke vil dra, men fordi det er dritskummelt å bare skulle ha meg selv som selskap.

 

 

«Bon voyage,» sier han idet mailen min lager en lyd. Tur-retur billettene til Paris ligger uåpnet i innboksen min. For én. Meg.

Det anatomiske hjertet mitt banker igjen. Eller er det kanskje mitt eget. Eller begge deler. Noe banker iallefall. Hardt. Og om bare noen uker skal dere få bli med meg og bokstavene mine til den vakreste byen jeg vet om.

Alene.

Comments (4)

 • Kristin
  okt 20, 2016

  Verdens beste by, Paris ❤️ God tur!

  Svar
  • Celine
   okt 31, 2016

   Helt enig! Og tusen takk 🙂

   Svar
 • Line
  okt 29, 2016

  God tur!! Gleder meg til rapport 🙂 Paris alene høres litt skummelt, inspirerende og intet mindre enn magisk ut. Modig er du!

  Svar
  • Celine
   okt 31, 2016

   Tusen takk, Line 🙂 Paris er uansett hvordan man vrir og vender på det verdens beste by, så jeg gleder meg veldig – til tross for at det også er litt skummelt. hehe…

   Svar

Leave a comment