Loading

Friendly Fire.

Jeg henger på Frogner. Drikker kaffe, skriver copy, bestiller te, kjøper en dyr kake, pakker hurtig sammen sakene mine når brannalarmen plutselig går, glemmer igjen mobilen min i farten, får litt noia, men blir så pent geleidet inn igjen. Det var jo ikke brann.

Det er småkaldt, men klarer ikke helt å ta på meg genser. Jeg får frysninger og små nupper kommer til syne på armen min. Jeg tar på meg genser allikevel, og til tross for, at snekkebuksa mi klumper seg sånn stygt under ullstoffet.

En irritasjon kommer over meg i samme sekund som teen min har blitt kald nok til å drikkes. Faen, tenker jeg. Jeg vil jo ikke drikke te. Jeg vil spise is fordi det er for varmt til å gjøre noe annet. Jeg blir sint på det man ikke kan gjøre noe med. Været. Og det stopper ikke der. Jeg blir barnslig frustrert over at Mac’en min snart er tom for strøm og blir hellig overbevist om at Apple har programmert et eller annet inni der som utløses når maskinen er over 3 år gammel. De vil at jeg skal kjøpe en ny. Selvsikkert sørger de for at min Air sakte men sikkert går mot forfall, og de vinner. For jeg kommer jo da til å kjøpe en ny. Jeg hater nemlig PC’er.

Så der sitter jeg. Med en lunka kopp med te og en maskin som snart konker. Som en unge skyver jeg unna både kopp, mobil, Mac og veske. Armene går i kors og gjeipen som matcher en femåring kommer til syne. Jeg forstår selv hvor ufattelig dust jeg er da jeg ser ansiktet mitt i speilet på andre siden fra der jeg sitter – i en snekkerbukse som krøller seg stygt under en genser jeg ikke forstår hvordan jeg så for meg at skulle funke over som eneste selskap.

Man blir som man omgås.

Comments (2)

 • Jeanette
  apr 19, 2016

  Hei Celine!

  Kan jeg få spørre merke på snekkerbuksen? Den er så fin!

  Svar
  • Celine
   apr 19, 2016

   Hei! 🙂 Tusen takk for det. Den er fra Monki! 🙂

   Svar

Leave a comment