Loading
SEO NAME

The Bachelorette Party.

Jeg trodde det var senere, det var det ikke. Mens jeg fremdeles sov trodde jeg det var svigermor som kom opp trappen sammen med Oliver og blå. Det var det ikke. På vei til Oslo i bilen trodde jeg vi skulle bade. Det skulle vi ikke.

Part 1: Pennyklubben

Vi skulle ri. Jeg salet opp en hest jeg ikke husker hva heter. Den stampet med hoven mot sagflisen inne i boksen, den likte ikke å få på salen der inne. Jentene mine og jeg skapte kaos i ridehallen. En blanding av trav, galopp og latter.

Part 2: Cava & Tusj

Hest og regn ble til rask dusj og taxitur. Fra øst til vest. Fra vest til sentrum. Ett bord. 10 jenter. Er støynivå alle burde ha fylleangst over, men som ingen tenker over. Ikke der og da. Pasta, salater og Cava. Masse Cava og ikke noe vann. 10 jenter med vått hår som klistrer seg til ansiktet. Et støynivå som får russen til å blekne ved Fredensborg. Lyden av nål mot hud når svart blekk former en O på høyre håndledd.

Part 3: 18-trikken

Den kjører forbi Stortorget gjennom Gamlebyen og opp Ekebergskrenten. På toppen ligger Nordstrand. Solveien, pappvin og pizza. Justin Bieber på anlegget mens 50/50 Gin&Tonic drukner i en blurry tåke av latter og en quiz om Skam.

Part 4: Angst & magi

En trikketur ingen husker så mye av. Legitimt grunnlag for morgendagens fylleangst på vei til Angst. En etter en våkner vi opp fra en tåka og tenker på hjemveien. Hotellrommet på Frogner baser i store puter, Cola Zero slukes og plutselig er det dagen etter og hodepine og Døgnvill på Aker Brygge. Et svart sår som snart bare skal bli blekk bor på håndleddet mitt. Jeg ser på det mens bestevenninna mi legger seg på en benk ved Tjuvholmen.

«Dette er magisk,» sier hun.

«Ja,» svarer jeg.

 

 

 

Leave a comment