Loading

Remix from Suburbia

Hodepinen blir borte samtidig som regnet plasker over svømmebassenget i plastikk ute i hagen. Himmelen åpner seg og krangler med blå himmel. Det tordner, men jeg ser ikke lynet. Blå åpner en øl, jeg en Cola Zero. Vi spiser Taco og ser på Drive mens regnet lager små vanndammer på plenen vår. Den er ikke rett.

Det stopper og jeg tar på meg korallfargede, nesten selvlysende joggesko. De passer til asfalt og litt lett terreng, sa selgeren. Jeg likte bare fargen.

iPhonen har bare 20% batteri. Jeg irriterer meg over at jeg ikke ladet den mens vi så på film. Luften har renset seg, det samme har hodet mitt. Det er ryddig. Tåka ligger tett over vannet i Suburbia. Shell er stengt, det er Kiwi også. Sola forsvinner bak åsen foran meg. Det kommer en gjeng med gutter mot meg, alle med mobilen most opp i ansiktet. De spiller Pokémon. Det gjør jeg også. Leter etter Eevee’er som jeg døper om til Oliver. Følger med på xp’en, synes det går for sakte, men det spiller jo egentlig ingen rolle. Jeg er på level 10 og har fremdeles ikke klart å ta stilling til å velge meg et team.

På asfalten ligger det en most frosk, eller kanskje en padde, og jeg grøsser og bruker lommelykten på mobilen for å lyse opp foran meg. Tanken på å tråkke korallfargede joggesko ned på en frosk gjør at jeg får lyst til å brekke meg.

iPhonen maser om lite batteri men jeg fortsetter å gå. Jeg går rundt i et tåkete Suburbia mens Chromatics – Yes (Symmetry Remix) blandes med lyden av at jeg bytter inn nok en Eevee mot pokécandy.

 

Klikk på bildet under for å høre Yes. Hør forøvrig på alt Chromatics lager. Verdt det, jeg lover.

 

SEO NAME

Leave a comment